Στιγμιοτυπα απο το Cyprus Internal Audit Forum

Προσθέτει αξία στους οργανισμούς ο εσωτερικός ελεγκτήςΟι προκλήσεις και τάσεις του επαγγέλματος στο Cyprus Internal Audit Forum 2016.
O Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου, διοργάνωσε το The Cyprus Internal Audit Forum 2016, που παρουσίασε η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, στις 19 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία με θέμα Internal Audit: Adding Value and Governance».
Read More...


Πετυχημένο το πρώτο Cyprus Internal Audit Forum

Προσκεκλημένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο.
Το συνέδριο αφορούσε τη σημασία και τον ρόλο του εσωτερικού ελέγχου και της αξίας του ως πυλώνα της εταιρικής διακυβέρνησης, καθώς και τις πρόσφατες τάσεις και εξελίξεις που προκύπτουν κατά την άσκηση του επαγγέλματος του εσωτερικού ελεγκτή στην Κύπρο, την Ευρώπη και διεθνώς.
Read More...


Richard Chambers: Αυξημένοι κίνδυνοι για το επάγγελμα του εσωτερικού ελεγκτή

To 2016 είναι σημείο καμπής σε όλα τα επαγγέλματα.
Σημαντικές αλλαγές έχουν επέλθει στο επάγγελμα του εσωτερικού ελεγκτή, σύμφωνα με τον Richard  F.  Chambers, Πρόεδρος & Διευθύνοντας Σύμβουλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (The IIA) από τις ΗΠΑ, keynote ομιλητής στο «The Cyprus Internal Audit Forum», την Πέμπτη 19 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.
Read More...


Ο εσωτερικός ελεγκτής δίνει πρόσθετη αξία στους οργανισμούς

Εκλεκτοί ομιλητές από όλο τον κόσμο στο πρώτο Cyprus Internal Audit Forum.
Η απόφαση για το πρώτο συνέδριο ήρθε μετά από σκέψεις για την προώθηση του επαγγέλματος του εσωτερικού ελεγκτή στο νησί σημείωσε η Πρόεδρος του Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου, Σωτηρούλα Σαββίδου, κατά τον χαιρετισμό της στο πρώτο Cyprus Internal Audit Forum, την Πέμπτη 19 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.
Read More...